انتقاد آملی‌لاریجانی از اظهارات برخی نمایندگان درباره مصوبه صنعت خودرو-راهبرد معاصر
نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد

انتقاد آملی‌لاریجانی از اظهارات برخی نمایندگان درباره مصوبه صنعت خودرو

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از اظهارات برخی نمایندگان درباره نظرات اعضای هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام پیرامون مصوبه مربوط به صنعت خودرو، انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 16
کد خبر: ۱۲۶۵۸۰

آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در آخرین جلسه مجمع در سال 1400 که با حضور برخی روسای قوا، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تعدادی از اعضای دولت، دبیر و اکثریت اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، ضمن تبریک میلاد مسعود حضرت حجت ابن الحسن عجل الله تعالی فرجه الشریف، آن حضرت را ترجمان کتاب الله و ربانی آیات الله توصیف کرد و با اشاره به روایات تصریح کرد: ائمه معصومین علیهم السلام، نور الله فی السماوات و الارض هستند و بر اساس برخی روایات در ذیل این فقره از آیۀ شریفه نور «یهدی الله لِنوره من یشاء»، «نور» به ائمه اطهار علیهم السلام تفسیر شده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، ایمان به امام (ع) و پذیرفتن ولایت ائمه را ذومراتب خواند و افزود: هدایت به نور امام، عالی ترین مقام اذعان به ولایت امام (ع) است و امیدواریم خداوند این اهتداء به نور باطنی امام را به همه ما عطا کند.

آیت الله آملی لاریجانی در ادامه با تسلیت شهادت جمعی از مسلمانان توسط آل سعود، این ظلم حکام سعودی به جمعی از جوانان متدین در عربستان را به شدت محکوم کرد و ادامه داد: شیعیان همواره در طول تاریخ، مصائب زیادی را در مواجهه با طواغیت چشیده اند اما همچون کوه، استوار و سرافراز از اهداف متعالی خود عقب ننشسته اند و هدایتهای ائمه معصومین (ع) همواره دستگیر آنان بوده است. بر این اساس به آنان هشدار می دهیم که عاقبت از آنِ متقین است، نه سفاکان و خونریزان، و جوانان متدین و مسلمانان آزادی خواه هرگز از مسیر خود دست برنخواهند داشت.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین ارتحال فقیه و مرجع عالیقدر، مرحوم آیت الله علوی گرگانی را تسلیت گفت و آن مرحوم را فقیهی تلاشگر و مورد احترام حوزه های علمیه دانست.

آیت الله آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از تلاش های رئیس جمهور و مجموعه دولت، ضرورت توجه بیش از پیش به معیشت مردم را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: انتظار مردم این است که نظارت دولت بر قیمتها بویژه در حوزه مایحتاج ضروری تشدید شود و با افراد سودجویی که در این ایام با سوءاستفاده از نیازهای مردم برای تامین نیازهای شب عید، در صدد منفعت طلبی و فشار بر مردم هستند برخورد لازم صورت گیرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، توجه خاص به محرومان و مستضعفان را ضروری دانست و تصریح کرد: در آستانه نیمه شعبان، عید نوروز و پس از آن ماه مبارک رمضان، باید از فرصت این ایام مبارک برای انفاق و دستگیری از محرومان استفاده کنیم و آن را از بهترین عبادات بدانیم تا ان شاءالله نیازمندان نیز در معیشتشان وسعتی حاصل شود و از این مشاکل رهایی یابند.

آیت الله آملی لاریجانی در بخش پایانی سخنان خود، از تلاشهای اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و هیات عالی نظارت در طول سال بویژه با توجه به محدودیتها و مشکلات ناشی از شرایط کرونایی کشور، از ابلاغ الزامات تحقق سیاستهای کلی نظام از سوی مقام معظم رهبری خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این ابلاغیه، ضمن آثار مهم اجرایی و تقنینی در تصویب آیین نامه جدید هیات عالی نظارت اثرگذار باشد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از این جلسه، از اظهارات برخی نمایندگان درباره نظرات اعضای هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام پیرامون مصوبه مربوط به صنعت خودرو، انتقاد کرد.

بر اساس این گزارش، دبیر شورای عالی امنیت ملی در ابتدای جلسه امروز مجمع، گزارشی از روند مذاکرات وین ارائه کرد و به سوالات برخی اعضا پاسخ گفت.

همچنین در این جلسه، مجمع تشخیص مصلحت نظام نظر مجلس در خصوص طرح دو فوریتی اصلاح ماده 206 قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی را منطبق با مصلحت تشخیص نداد و لذا نظر شورای نگهبان مورد تایید قرار گرفت.

براساس این طرح، مخاطب تذکر نمایندگان مجلس از جمله رئیس جمهور و وزرا موظف بودند حداکثر ظرف یک ماه به تذکر مربوطه پاسخ دهند و آن را در سامانه قانونگذاری و نظارت ثبت کنند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده